Η Εταιρεία μας

Prodexx Pharmacy

Γενικές Πληροφορίες

Η Prodexx Pharmacy είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου των αναλωσίμων και διαφημιστικών προϊόντων Φαρμακείου στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 2000. Έχει την έδρα της στην Κρύα Βρύση Πέλλας, όπου σε έναν χώρο 500 m2 εκτείνονται τα γραφεία υποδοχής παραγγελιών, γραφικών τεχνών και διεύθυνσης, τα εργαστήρια επιγραφοποιίας, ψηφιακών εκτυπώσεων και μεταξοτυπίας καθώς και οι αποθήκες προϊόντων.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών με Συνέπεια στις συμφωνίες, Αξιοπιστία στις εφαρμογές, και Ταχύτητα στις παραδόσεις.

Στόχοι

Λόγω των συνεχώς εντεινόμενων προκλήσεων και ανακατατάξεων στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και φυσικά στην ελληνική αγορά, εστιάζουμε την προσοχή μας σε ζητήματα τα οποία αποτελούν προτεραιότητα για την επιχειρηματική μας δράση με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες που μας επέλεξαν και μας εμπιστεύονται. Πιο συγκεκριμένα:

•Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού
•Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον
•Καινοτομία στον σχεδιασμό και την παραγωγή
•Έρευνα , σχεδιασμό και παραγωγή νέων , οικονομικών προϊόντων
•Εισαγωγή νέων τεχνολογιών εκτύπωσης προϊόντων

Όραμα

Στην Prodexx η ηθική διάσταση της λειτουργίας μας έχει οριοθετήσει μία σαφή στρατηγική ποιότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Για μας αυτό σημαίνει συνεχή πρόοδο. Επιδίωξή μας είναι να απαρτίζουμε μία επιχειρηματική ομάδα που να αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας. Να βρίσκουμε τους λόγους, όχι μόνο να επενδύουμε στο έργο και τα προϊόντα που κατασκευάζουμε αλλά κυρίως να πιστεύουμε σε αυτά και να εμπνεόμαστε από αυτά.

Επίτευξη

Ζητήστε την Συμβουλή μας για την διακόσμηση της βιτρίνας σας, για την αντικατάσταση του παλιού σταυρού, για ένα ιδιαίτερο οικολογικό δώρο Διαβάστε τις Προτάσεις μας για είδη ατομικής προστασίας και ασφάλειας, για κοινωνικές δράσεις και περιβαλλοντικές συμμετοχές, για premium τσάντες Ανακαλύψτε νέα Μονοπάτια στην εμβάθυνση των ανθρωπίνων σχέσεων, προσφέροντας στους πελάτες σας εξατομικευμένα προϊόντα, στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Στην εταιρεία μας (Prodexx Pharmacy) επηρεαζόμενοι από τα δεδομένα της εποχής
και του χώρου δράσης, παράγουμε το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας.
Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον,
δημιουργήσαμε μια σειρά από προϊόντα, τα οποία σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν
αποκλειστικά από εμάς, με σύγχρονες μεθόδους και οικολογικές ευαισθησίες όπως
υφασμάτινες μάσκες, τσαντάκια Α΄βοηθειών, ατζέντες, τσάντες, πορτοφολάκια, νεσεσέρ,
πουγκιά, σταυροί, επιγραφές, χαρτοτσάντες.

Από το 2009
όλες οι προεκτυπωτικές , εκτυπωτικές και μετεκτυπωτικές εργασίες σχεδιάζονται, υλοποιούνται και παράγονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας.
Το 2012
μέσα από συνεργασίες με ελληνικές παραγωγικές μονάδες καταφέραμε να κατασκευάσουμε οικονομικές σακούλες υψηλής αντοχής και αισθητικής , σταματώντας τις εισαγωγές από Τουρκία , Βουλγαρία και Σκόπια.
Το 2014
ξεκινήσαμε την παραγωγή ατζέντας εξ ολοκλήρου στην εταιρία μας. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα Ελληνικό προϊόν που μπορεί να ανταγωνιστεί τις τιμές της Κίνας και της Ινδίας, σταματώντας παράλληλα τις εισαγωγές ατζέντας από Τουρκία.
Το 2015
αναπτύξαμε την κάθετη παραγωγική μονάδα των επιγραφών νέας γενιάς (LED) κατασκευάζοντας εξ ολοκλήρου σταυρούς , επιγραφές και displays στην εταιρία μας.
Το 2016
δημιουργήσαμε τις υποδομές για την παραγωγή τσαντών και παρεμφερών προιόντων. Σήμερα έχουμε τον έλεγχο του 100% της παραγωγής και εμπορίας δικών μας προϊόντων.
Το 2018
επενδύσαμε στην χρήση πράσινων πρώτων υλών και στον κλάδο της χαρτοσυσκευασίας . Καταφέραμε σε συνεργασία με ελληνικές βιοτεχνίες να κατασκευάσουμε οικολογικές χαρτοτσάντες και βιοδιασπώμενες σακούλες απο άμυλο (καλαμπόκι, πατάτα).
Το 2020
η εταιρία πρωτοστάτησε σχεδιάζοντας και δημιουργώντας σύμφωνα με το πρότυπο του ΕΛΟΤ  υφασμάτινες μάσκες με τριπλή προστασία σε τρείς τύπους (παιδικές, πιέτα, bird)
Το 2021
η ανάγκη για είδη ατομικής προστασίας δημιούργησε τον σχεδιασμό και την κατασκευή για το τσαντάκι Α΄ βοηθειών σε μαλακή δερματίνη για όλες τις δραστηριότητες της οικογένειας. "be safe"
Previous slide
Next slide

Επιμένοντας Ελληνικά,

παράγουμε και αναπτυσσόμαστε με σταθερά βήματα.

Είμαστε υπερήφανο μέλος απο το 2012 του οργανισμού
“ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”
Θεμελιώδη αξία και αρχή λειτουργίας της Prodexxpharmacy,
αποτελεί η συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία.

Σκοπός μας στο άμεσο μέλλον , η ανταπόκριση στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα.

Close My Cart
Close Wishlist

Close
Navigation
Categories